Maak uzelf wegwijs in de wereld van laadpalen

UW LAADPUNT heeft laadpalen voor uw elektrische voertuigen van verschillende sterke merken in de markt. We leveren een passend laadstation voor uw behoeften en budget. Maar kiezen, hoe begint u daar aan? Onze geselecteerde merken hebben kwalitatieve oplaadpunten op maat van uw noden. Ontdek nu uw opties!

Elektrische wagen opladen thuis, op het werk of in de stad

Uw elektrische wagen opladen thuis gaat zo vandaag gemakkelijker dan ooit tevoren. Als u een elektrische auto in huis neemt dan laat u best een installateur langskomen voor een laadpaal. Voorziet u graag uw werknemers de mogelijkheid om hun elektrische wagen op te laden? Of heeft u als gemeente beslist om milieubewust rijden te stimuleren? Reken op de volgende gerenommeerde merken:

  • Alfen biedt een ruim aanbod van laadpunten voor verschillende toepassingen. Voor zowel bij u thuis, op het werk of in de stad kunt u kiezen tussen verschillende modellen. Keuze genoeg dus!
  • General Electric biedt diverse laadpalen voor huishoudelijke of commerciële oplaadpunten. Deze worden aan de muur gemonteerd of kunnen ook vrijstaand geplaatst worden. Ook softwarefunctionaliteit is inbegrepen.
  • Hager houdt uw laadpunten altijd up to date zodat u kunt genieten van de laatste software. Zo zijn deze laadpunten gebruiksvriendelijk boven alles.
  • Mennekes produceert oplaadpunten met design die harmonieus samenwerken met de Mennekes Charge App. Documenteer uw verbruik nu met een handige app.
  • EV-Box ondersteunt vrijwel iedere elektrische auto die momenteel op de markt is. Ontdek nu hun modellen voor bij u thuis, op het werk of in openbare plaatsen.

Combineer uw aankoop van een hoogwaardige laadpaal bij UW LAADPUNT met onze professionele installatie. Benieuwd naar de prijs van uw laadpaal thuis, op werk of elders? Vraag uw gratis offerte vandaag nog aan en bent volledig op de hoogte van uw kosten.

Onze merken

UWLAADPUNT.be