Uw dealer en installateur van elektrische laadpalen

Uw Laadpunt  is uw partner in het plaatsen en verdelen van laadpunten en laadpalen voor alle elektrische en hybride voertuigen. Wij geloven als geen ander dat elektrische en hybride auto’s de toekomst zijn.

ONTDEK ONS

Gratis Offerte

Laadstations voor alle toepassingen

UW LAADPUNT kan een laadstation bij u thuis installeren. Maar ook wanneer uw bedrijf investeert in de groene energie van de toekomst hebben wij laadpalen en laadpunten voor uw elektrisch en hybride wagenpark.

ONTDEK ONS

Gratis Offerte

General Electric

Snel op weg met General Electric

Een elektrische auto hoef je heus niet heel de nacht laten opladen voor u hem kunt gebruiken. General Electric heeft ervoor gezorgd dat u kunt rekenen op twee verschillende modellen die u in slechts enkele uren een volle batterij opleveren. Bekijk nu uw opties.

Betrouwbare laadpalen voor elektrische auto’s

General Electric biedt u twee modellen aan:

  • De Durastation* verwerkt zowel mobiele betalingen als identificatie. Daarbovenop kunnen auto’s met een batterij van 24kWh opgeladen worden in een luttele een à twee uur en is de Durastation ook nog eens modulair. Pas uw laadpaal aan op verandere noden en schakel ons in voor de plaatsing van een General Electric laadpunt.
  • De Wattstation* Wall Mount laadt op in slechts vier à acht uur en is ideaal voor thuisgebruik, op kantoor en meer! Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij deze laadpaal, dus reken op de WattStation voor comfort tot en met.

Heeft u nog enkele vragen? Daarvoor kunt u uiteraard bij ons terecht. Bekijk gerust onze andere merken of neem contact met ons op.