Op en top gebruiksvriendelijkheid dankzij Hager

U kent de Deutsche Gründlichkeit toch ook wel? Hager stopte al hun werk in de ontwikkeling van twee handige modellen. Laat u niet verblinden door al te veel keuzemogelijkheden en kies simpelweg voor een laadpaal thuis of met autorisatie. Zo kunt u uw elektrische auto thuis, op het werk of onderweg opladen. Waarvoor heeft u een laadpunt nodig?

De laadpaal voor uw elektrische auto thuis

Voor bij u thuis, daar kiest u toch gewoon de witty.home voor? Modulair, gebruiksvriendelijk en ergonomisch. Wij praten graag met u over uw noden, maar voor thuisgebruik is de witty.home van Hager alvast perfect.

Activeer uw laadpaal met een badge

In sommige publieke plekken heeft u liever een laadpaal die pas gebruikt kan worden na enige verificatie. De witty.park is precies daarvoor ontwerpen. Dankzij het gebruik van een badge kunt u het gebruik controleren. Zonder badge kan hij immers niet gebruikt worden, want de stekker zit goed vergrendeld. De witty.park is ideaal voor bedrijfsterreinen, parkeergarages en meer!

Heeft u een keuze kunnen maken? Of heeft u nog iets meer hulp nodig? Wij plaatsen de laadpaal voor uw elektrische auto thuis, op werk of in openbare plekken. Praat met een expert en contacteer ons nu voor meer informatie of bekijk gerust nog even onze andere merken.

Onze merken

UWLAADPUNT.be