Uw dealer en installateur van elektrische laadpalen

Uw Laadpunt  is uw partner in het plaatsen en verdelen van laadpunten en laadpalen voor alle elektrische en hybride voertuigen. Wij geloven als geen ander dat elektrische en hybride auto’s de toekomst zijn.

ONTDEK ONS

Gratis Offerte

Laadstations voor alle toepassingen

UW LAADPUNT kan een laadstation bij u thuis installeren. Maar ook wanneer uw bedrijf investeert in de groene energie van de toekomst hebben wij laadpalen en laadpunten voor uw elektrisch en hybride wagenpark.

ONTDEK ONS

Gratis Offerte

Mennekes AMTRON

Design voor uw thuis of bedrijf

Mennekes ontwierp een serie van kwalitatieve laadpalen voor verschillende gebruiken: de AMTRON-reeks. Hoewel ze voornamelijk ontworpen zijn voor garages, hebben ze een stijlvol design en is hun gebruik volledig geïntegreerd met de Charge App. Of u nu op zoek bent naar laadpalen voor bedrijven of bij u thuis, bekijk nu uw opties!

Authorisatie met een badge

Voor semi-publieke plekken kunt u vertrouwen op de AMTRON-reeks. Een badge geeft zo bijvoorbeeld uw werknemers toegang tot het gebruik van uw laadpunt.

Gebruik de Charge App op uw smartphone of tablet

Registreert u graag het verbruik? Onze Charge App houdt een zeiltje in het oog zodat u een overzicht hebt over alle gebruikerssessies. Onze app stelt u ook in staat om het opladen te starten, pauzeren of stoppen vanop een afstand!

Zoekt u nog informatie over onze merken? Bekijk gerust onze andere pagina’s of neem nu rechtstreeks contact met ons op.