Uw Laadpunt trotse KV Oostende partner

Uw Laadpunt trotse KV Oostende partner

Het elektrisch rijden is de afgelopen jaren fors toegenomen. Niet alleen verschijnen er steeds meer elektrische auto’s op de markt, ook het aantal laadpunten in België en Europa neemt toe. Op deze manier werken we steeds meer naar een groener wagenpark en dus een schoner milieu toe. Uw Laadpunt werkt graag mee om deze manier van rijden te promoten en dat op verschillende manieren. Een daarvan is door KV Oostende partner te zijn.

 

Club met een missie

KV Oostende is dé club van de kust. Net als het elektrisch rijden heeft ook KVO een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Daar waar ze in vroegere jaren amper in de 1e klasse te vinden waren zijn ze sinds het seizoen 2013/14 een vaste waarde aan de subtop van de Belgische competitie. Daarnaast timmeren ze ook buiten het voetbal hard aan de weg. Dit mag je bijna letterlijk nemen. Zo mochten wij een laadpaal voor het stadion plaatsen om het elektrisch rijden te promoten bij het bestuur en onder de aandacht te brengen bij de supporters en bezoekers van de Versluys Arena.

 

Meer dan KV Oostende partner

KV Oostende partner TommeleinTijdens de afgelopen wedstrijd tegen Zulte-Waregem traden wij bovendien op als animatiesponsor. Bij deze gelegenheid hebben wij onze laadpunten onder de aandacht kunnen brengen van een 500-tal bedrijven en via verschillende publicaties ook aan het publiek in het stadion. Hierbij was ook minister van energie én KV Oostende supporter Bart Tommelein aanwezig.

Uiteraard zetten wij ons ook buiten het voetbal in voor het elektrisch rijden. Zo geven we graag informatie over de voordelen van het e-rijden en het nut van een groter en uitgebreid netwerk van laadpalen. We werken hiervoor nauw samen met energieleveranciers.

 

Advies over het installeren van een laadpaal

Wil je meer weten over de aankoop van een laadpaal? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale laadmethode.

Reacties zijn gesloten.

UWLAADPUNT.be