LAADPAAL THUIS

 

Als je een elektrische auto hebt aangekocht wil je deze het liefst zo veilig en efficiënt mogelijk thuis opladen. Met een stroomkabel kan dit via het normale stopcontact, maar het is veiliger om een laadpaal aan te schaffen. Het opladen gaat dan ook nog eens stukken sneller! Daarom biedt Uwlaadpunt verschillende soorten laadpalen aan. Bovendien komen wij deze laadpaal thuis bij je installeren, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

 

Voordelen van een laadpaal thuis

Zoals hierboven al vermeld is een laadpaal thuis veel veiliger. Maar met een laadpaal van Uwlaadpunt zijn er nog veel meer mogelijkheden. We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Wij verkopen laadpunten die iedere elektrische auto opladen
  • De installateur maakt uw oplaadpaal thuis helemaal klaar voor gebruik
  • Heb je een bedrijfsauto? Je kan de energiekosten heel overzichtelijk verrekenen met je werkgever
  • Voor een oplaadabonnement heb je de volledige vrijheid om een geschikte aanbieder te kiezen

Bij sommige modellen kan je daarnaast eenvoudig en online in één oogopslag alle laadgegevens inzien, inclusief allerlei informatieve statistieken.

 

De juiste laadpaal laten installeren

Bij het kopen van een laadpaal is het van belang dat je uiteraard de juiste stekker voor je type auto neemt. Niet alle auto’s hebben dezelfde aansluiting. Daarnaast is het van belang om te weten welke type laadstation geschikt is voor uw netaansluiting. Hierin bestaan 2 soorten, namelijk de 1 en de 3-fase laadstation. Wil je graag weten wat het verschil is? Kijk dan eens in onze FAQ. Daar vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen.

 

Meer informatie & vrijblijvende offerte op maat

Ben je op zoek naar de juiste laadpaal voor bij je thuis? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder bij de keuze om te bepalen welke laadpaal het beste bij jouw situatie past.