OVER ONS

 

Uwlaadpunt.be

Wil je een laadpaal kopen? Dan is het handig om te weten welke laadpaal het beste bij je situatie past. Dit is afhankelijk van een aantal factoren: waar wil je deze installeren, welk vermogen is benodigd en welke type aansluiting ga je gebruiken. Kortom, er zijn nogal wat mogelijkheden op het gebied van laadpalen. Uwlaadpunt helpt je graag bij het kiezen van het juiste laadpunt. Zo kan je laadpalen kopen voor thuis, voor bedrijven en voor openbaar gebruik. Bovendien zorgen wij ook voor de installatie van deze laadpunten. Wij beschikken over een enthousiast team van installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel hebben. Samen met jouw kijken we naar de best mogelijke plaats om je laadpaal te plaatsen.

Wij stimuleren daarnaast de plaatsing van laadpalen op openbare plaatsen. Niet alleen om ervoor te zorgen dat jij als e-rijder overal makkelijk je elektrische auto kan opladen, maar ook omdat wij geloven in de toekomst van elektrisch rijden. Met een elektrische of hybride auto draag je een steentje bij aan een beter milieu. Daarom vinden wij het belangrijk om een goed netwerk aan openbare laadpalen te verwezenlijken.
 

Wie zijn wij?

Het idee achter Uwlaadpunt is in 2015 bedacht door Gino Heireman. Ik ben 9 jaar geleden de onderneming Technics Heireman begonnen. Dit bedrijf richt zich op allerlei technieken, zoals elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie etc. Omdat ik al bezig was met elektriciteit boeide mij het elektrisch rijden direct vanaf het eerste begin. Bovendien vind ik dat het gebruik van een goed ontworpen, slimme laadpaal beter is dan je auto simpelweg aansluiten op een normaal stopcontact. Het is veiliger en het laden gaat sneller. Niet alleen de techniek erachter, maar ook het feit dat we met deze techniek een stuk groener rijden is een enorme drijfveer voor mij. Het kunnen bijdragen aan een beter milieu zette mij uiteindelijk ertoe aan om te beginnen met Uwlaadpunt.
 
 

Vraag je offerte aan          Bestel je laadpunt

UWLAADPUNT.be